Hoethslaan 30

9681 CM Midwolda

5 kamers

Vraagprijs : € 349.500 K.K.

Onder bod
Download Brochure
Bekijk de website van deze woning

Omschrijving

Een unieke kans voor wie rust en natuur zoekt in combinatie met de mogelijkheid om een woning naar eigen smaak te moderniseren!

In het dorp Midwolda staat dit vrijstaande woonhuis, gebouwd in 1959 door de huidige eigenaren, nu voor het eerst te koop. Het huis ligt op een royaal perceel van maar liefst 3.475 m² en biedt rust, ruimte en vrijheid. Vanuit de achterzijde van het perceel is er een schitterend vrij uitzicht over weilanden, waar regelmatig reeën in eigen tuin gespot kunnen worden – je zou het een natuurparadijs kunnen noemen!
Het nette onderhouden huis straalt de warmte en het geluk uit waarmee het al die jaren bewoond is geweest, maar vraagt wel om modernisering en verduurzaming om te voldoen aan de huidige woonwensen. Dit biedt de unieke kans om het helemaal naar eigen smaak te maken en te genieten van een woning op een prachtige locatie.

Voor deze woning is een eigen website gemaakt: hoethslaan30.nl. Hier vind je uitgebreide informatie over deze woning zoals bijvoorbeeld de kenmerken, fullscreen foto's, buurtinformatie, streetview of de zonnegrens.

Kelder:
Vanuit de hal te bereiken.

Begane grond:
Vanuit de hal zijn de woonkamer, de kelder, de slaapkamer, de dichte keuken en de trapopgang naar boven te bereiken. Via de woonkamer is de keuken ook te bereiken en grenzend aan de keuken ligt de bijkeuken met toilet, achterentree en inpandige berging.

Verdieping:
Op de verdieping zijn naast de overloop 3 slaapkamers te vinden en de badkamer (voorzien van een douche en vaste wastafel).

Garage en bergingen:
Er zijn 2 bergingen aanwezig, zowel van steen als hout, met aangebouwd eraan een houten garage, deze bergingen zijn middels een overkapping verbonden met de woning.

Tuin:
De royale achtertuin is gelegen op het zuidwesten en heeft door de grootte tal van mogelijkheden. Aan de achterzijde grenst de tuin aan weilanden met een vrij uitzicht.

Informatie:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels gaskachels.
- Een gedeelte van de Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen – € 10.000,-, staat nog open.

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Onder bod
Vraagprijs:
349.500 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Bouwjaar:
1959
Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
109 m2
Perceeloppervlakte:
3475 m2
Inhoud:
404 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4

Energie

Warmwater:
geiser eigendom
Energie Label:
G

Buitenruimte

Tuin:
tuin rondom: verzorgd,

Bergruimte

Schuur / Berging:
aangebouwd steen

Dak

Soort dak:
dwarskap - pannen

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
redelijk tot goed
Onderhoud buiten:
redelijk tot goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Soort:
tv kabel, buitenzonwering, dakraam,

Kaart

Plattegrond woning